ONS AANBOD

Betegelen

Wij verzorgen het volledige tegelwerk voor badkamers, keukens en toiletten maar ook voorwanden, terrassen en vloeren met of zonder vloerverwarming. Wij geven vrijblijvend advies en voeren tegelwerk uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Stukadoorswerk

Onze stukadoorswerkzaamheden bestaan o.a uit:

  • het traditioneel of volgens de modernste technieken stukadoren van wanden en plafonds,
  • het schuren van wanden en plafonds,
  • het aanbrengen van diverse pleisters en spachtelwerk op wanden en plafonds,
  • het fijn tot zeer fijn stukadoren voor het aanbrengen van muurverven,
  • het aanbrengen van lijsten en het afwerken van gipsplaat.

Schilderwerk

Uiteraard kunnen we aansluitend al uw schilderwerkzaamheden uitvoeren zoals het schilderen van wanden en plafonds en het lakken van ramen, deuren en kozijnen. Wij garanderen de hoogste kwaliteit bij onze diensten want wij gebruiken alleen topmerken als Sigma en Sikkens.

Laminaat leggen​

Met een laminaatvloer geef je je woonkamer, keuken of slaapkamer snel en gemakkelijk een nieuwe look en sfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle merken laminaatvloeren, ongeacht de grootte van het oppervlak of eventuele oneffenheden.

Loodgieterswerk

Naast het verbouwen van jouw badkamer en toilet voeren wij ook kleine loodgieterswerkzaamheden. Je kunt bij ons dus ook terecht voor het verwijderen van de oude installaties en het aanleggen van de nieuwe installaties. Hierbij kun je denken aan het plaatsen en installeren van jouw nieuwe interieur: wastafelkraan, douche- en badkraan, wc-reservoir en radiatoren.

Geïnteresseerd?

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen.
Uw tevredenheid is onze prioriteit en samen zullen wij de beste oplossing voor u vinden
Contact opnemen